در این مقاله می خواهیم درباره نکات مهمی که سلامت لنز شما را تضمین می کند صحبت کنیم. شاید برای شما نیز پیش آمده باشد که بعد از مدتی استفاده از لنز چشمی متوجه شوید آن لنز مانند سابق راحت نیست و چشم شما را اذیت می کند. در واقع فکر می کنید که تمام نکات مراقبتی را رعایت می کنید اما باز هم لنز مانند قبل راحت نیست. نکاتی که امروز مطرح می شود برای بسیاری از کاربران ایران لنز پیش آمده است.
نکته اول: استفاده از لنز گذار
✅ بسیاری از شما عزیزان وقتی از لنز چشمی استفاده میکنید در محلول خود را نمی بندید.
✅و یا با دست آلوده به درب آن دست میزنید.
✅و یا قبل از استفاده دستان خود را نمیشویید.
که در این صورت باید از دستگاه لنزگذار استفاده کنید اگر واقعا جایی هستید که مثلا امکان شستن دستها وجود ندارد یا ناخن های بلندی دارید بهترین روشی که توصیه میشود استفاده از دستگاه لنزگذار است چون خیلی راحت استریل می شود فقط کافیست شما آن را آب خالی بشویید و داخل محفظه مخصوص آن نگهداری کنید تا استریل بماند.
–>لینک خرید دستگاه لنز گذار و لنز پک
نکته دوم: چرا لنز چشم پس از مدتی چشم را اذیت می کند؟
سوالی که خیلی از شما مطرح می کنید این است که با وجود اینکه رعایت کافی انجام می شود ولی لنز یکی دو بار که استفاده می شود راحتی و کیفیت قبل را ندارد. پاسخ در همین نکات ریز و به ظاهر پیش پا افتاده ای است که اغلب مورد توجه قرار نمیگیرند که می توان گفت نتیجه سهل انگاری شما در استفاده از لنز است.
بعنوان مثال:
دقت به تاریخ مصرف محلول لنز چشمی
❌شما نباید اینگونه فکر کنید که بعد از اینکه پلمپ محلول خود را باز کردید این محلول را دارید تا لحظه ای که تمام می شود بلکه یک الی سه ماه بعد از باز شدن باید مابقی را بعد از آن تاریخ اعلام شده دور بریزید درست مثل تاریخ انقضای لنزها. (بستگی به حجم محلول، کمپانی سازنده آن و درصد مواد نگهدارنده این زمان بین یک تا سه ماه می باشد.)
محلول نیز مانند لنز یک تاریخ اکسپایر و یک تاریخ مصرف دارد.
شما از لحظه ای که پلمپ را باز می کنید چه در مورد محلول چه درمورد لنز یک تاریخ مصرفی دارد که به شما اعلام شده (سالانه، فصلی، دیلی و ماهانه) و یک تاریخ هم دارد مربوط به زمانی که اکسپایر می شود.
مثلا اگر تاریخ 2028 زده شده است فکر نکنید تا آن تاریخ می توانید از این لنز چشمی یا محلول استفاده کنید.! خیر.
این تاریخ درج شده در صورتی است که در پلمپ باز نشده باشد و این هم یک اشتباه از سری اشتباهات است.
نکته سوم: محلول قدیمی و جدید را میکس نکنید.
مورد دیگر که باید توصیح داده شود این است که وقتی که شما می خواهید محلول جالنزی را تعویض کنید ممکن است به همان محلولی که کمی ته جالنزی مانده دوباره کمی محلول تازه اضافه کنید، شما باید محلول قدیمی را بطور کامل دور بریزید و حتی باید جالنزی را هم یک بار با محلول تازه آبکشی کنید بعد محلول تازه را در جا لنزی بریزید و لنز را داخل جالنزی قرار دهید.
نکته چهارم: تعویض به موقع محلول لنز داخل جالنزی
هر دفعه که لنز چشمی را میگذارید محلول را کاملا تعویض کنید حتی اگر استفاده نداشتید 2 ، 3 روز یک بار محلول را تعویض کنید چون هوا می کشد و محلول فاسد می شود.
اگر مطمئن هستید که در جالنزی کامل بسته شده می توانید زمان این کار را کمی بیشتر به تعویق بیندازید.
نکته پنجم: محلول برندهای مختلف را هرگز با هم ترکیب نکنید.
بعنوان مثال فردی در جالنزی خود محلول ریلایف یا یونیورسال دارد و حالا که محلول به اتمام رسیده محلول اپتی فری را خریداری کرده و مقدار کمی از محلول قبلی داخل جالنزی باقیمانده آن را با محلول جدید میکس می کند که این کار کاملا اشتباه است.
باید کامل محلول برند قدیمی ریخته شده و از محلول برند جدید در جالنزی بریزید.
پس توجه داشته باشید محلول جدید با محلول قدیمی هرگز ترکیب نشود و همچنین محلول برند های مختلف را با هم ترکیب نکنید.
نکته ششم: رعایت بهداشت جالنزی
موضوع بعدی اینکه بخاطر داشته باشید که:
✅جا لنزی خود را هرهفته با آب خالی بشویید.
✅و هر ماه بجوشانید.
✅و سه ماه یک بار بطور کامل تعویض کنید.
❌موضوع دیگر در مورد محلول ها که مورد سوال قرار می گیرد این است که:
استفاده از پک های جالنزی که داخلش جای محلول دارد در زمانی که قصد رفتن به مسافرت دارید آیا مورد تایید هست یا نه؟؟؟؟
ما اصلا توصیه نمی کنیم که از آنها استفاده کنید چون ممکن است پلاستیک آن ها بهداشتی نباشد.
بلکه بجای آن شما می توانید از محلول های سایز کوچک مسافرتی استفاده کنید.
رعایت همین نکات ریز و کاربردی عمر لنز و ماندگاری آن را بیشتر می کند و شما می توانید همان راحتی و کیفیت اولیه لنز را تا مدت ها داشته باشید. در صورت نیاز به کسب اطلاعات بیشتر می توانید در بازه زمانی 9 صبح تا 8 شب با کارشناسان پشتیبانی ایران لنز در تماس باشید.